Handelsbetingelser

LULULUI.DK
Vesterbro 13,
5270 Odense C
Danmark

Mail: info@lulului.dk

Bank oplysninger:
Reg. nr. 3914 Konto nr. 3900820597

CVR: DK35939687

Betaling og bestilling

Her kan betales med PayPal og betalingskort. Alle priser er anført i DKK og er inkl. moms. Lulului.dk forbeholder sig retten til at kunne ændre disse priser, hvis dette skulle blive nødvendigt. Ved afsluttet bestilling, vil der afsendes en ordrebekræftelse via e-mail, med alle bestillingsoplysninger.

Produkter og kvalitet

Alle plakater er digitalt printet på høj kvalitets 180 grams papir beregnet til plakater, så motivet fremstår så flot som muligt. Milepælskort, invitationer og gavekort er digitalt printet på 300 grams papir i kraftig kvalitet.

Skulle I være interesseret i en anden størrelse eller kvalitet, kontakt da: info@lulului.dk

Fragt og levering

Produkter sendes senest 3 hverdage efter betaling er modtaget, dog kan levering godt være op til 7 hverdage. Plakater rulles sammen og pakkes i rør med bobleplast, så de ikke lider skade under transport, og kort sendes i kuvert med bobleplast. Lyder bestillingen på mere end ét produkt, vil disse som udgangspunkt sendes samlet. Pakken sendes med Post Danmark B-post.

Har du ikke modtaget din pakke indenfor estimeret leveringstid, kan du kontakte: info@lulului.dk

Fragtprisen er 29 DKK, og der tilbydes fri levering fra 299 DKK.

Fortrydelses- og returret

Da alle produkter hos LULULUI bliver speciellavet og personliggjort, tilbydes der ikke ombytning eller returninger på disse, medmindre produktet er beskadiget under transporten.

Ønsker du at returnere et beskadiget produkt, kan du kontakte: info@lulului.dk

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Der tages forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og udsolgte varer, herunder arbejdskonflikter og mangler ved eller forsinkelse af leverandør. Det kan ikke garanteres at produktet stemmer overens med farver på din skærm, da farveindstillinger på skærme kan være individuelle.

Ændring i handelsbetingelser

Der forholdes retten til at kunne ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Alle oplysninger behandles fortroligt fortroligt, og de vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Kontaktoplysninger opgivet ved gennemføring af køb eller lign. kan blive delt med samarbejdspartnere.